Cliënten Rusthuif en Villa kijken uit naar hun duo-fiets!

De cliënten van De Rusthuif en De Villa mochten bij hun collega's van De Hei in Dessel de elektrische duo-fiets met aanhangfiets alvast uittesten. Een schot in de roos! De cliënten zijn dolenthousiast over deze handige fiets. Ook de cliënten die anders moeilijker mee kunnen fietsen, genoten nu zorgeloos van een fijne fietstocht. Heerlijk toch dat ook zij de 'sportieve gast kunnen zijn die ze willen zijn'.

De Rusthuif en de Villa sparen ijverig om zelf ook zo'n fiets te kunnen aanschaffen. Doe jij mee? Bij verschillende handelaars in Arendonk staat een collectebus. We zijn blij met elke gift!

Een gift overschrijven kan ook op BE41 7875 4115 8010 van vzw Mekanders. Voor giften vanaf €40 bezorgen wij je een fiscaal attest.

DANKJEWEL aan iedereen die dit mooie project helpt realiseren! Hopelijk kom je ons volgende zomer in Arendonk en omgeving tegen op onze spiksplinternieuwe elektrische duo-fiets met aanhangfiets. Wij kijken er alvast heel erg naar uit!

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!