Gezocht en gevonden: verstekzaag

DANKJEWEL! We hebben ondertussen 3 verstekzagen gevonden! Dankjewel voor de positieve reacties!

Enkele bewoners van woonhuis De Hei werken graag met hout. Palettenhout verwerken zij tot herbruikbaar materiaal. Ze demonteren de paletten, verwijderen de nagels en verzagen het hout dat niet goed is tot brandhout. Het goede hout wordt gebruikt om bijvoorbeeld vogelkastjes, bierkratten voor de brouwer of aanmaakblokjes te maken. Duurzaam en sociaal ondernemen!

Heb jij toevallig een verstekzaag die je niet meer gebruikt? Of weet je er ergens eentje staan die toch maar stof aan het vergaren is? Onze ‘houtbewerkers’ kan je er heel blij mee maken! We zijn ook bereid om eventueel de verstekzaag te vergoeden.

Op de foto zie je een Ulmia verstekzaag, een topmerk. Wij zijn natuurlijk ook heel blij met een ander merk, wel liefst een groot model.

Neem vrijblijvend contact op met Rigo Van Craenendonck, coördinator van woonhuis De Hei: rigo.vancraenendonck@mekanders.be of 014 37 52 00.

Hartelijk dank bij voorbaat!

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!