Vakantie Weerterbergen in Nederland.

In Weerterbergen, Nederland, genieten de 15 bewoners van het Beukenhof met volle teugen van een scala aan activiteiten tijdens hun jaarlijkse vakantie. Het programma zit boordevol plezier, met activiteiten variërend van zwemmen en bowlen tot glow-golf, go-carting, een verkleedavond en gezelschapsspelen.

Een hoogtepunt van hun tijd hier is ongetwijfeld het bezoek aan de alpacaboerderij. De bewoners krijgen de kans om te wandelen met de alpaca's, tamme kippen te aaien en zelfs te knuffelen met pasgeboren babygeitjes van slechts 2 weken oud.

Eén van de cliënten zorgt even voor een komisch moment met de vraag of alpaca's eieren leggen. Hun toegewijde pedagoge, Lieselotte, versterkt nog meer de sfeer van samenhorigheid en vreugde door deel te nemen aan de verkleedavond.

Deze vakantie is niet alleen een welverdiende pauze voor de bewoners van het Beukenhof maar ook een tijd vol onvergetelijke ervaringen en verbondenheid.

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!