Leren en werken bij Mekanders

Werken en leren

MEKANDERS stelt ongeveer 170 personeelsleden te werk. Deze medewerkers begeleiden de bewoners en cliënten in één van onze lokale afdelingen:

  • Mobiele ondersteuning (zelfstandig wonen of jobcoaching)
  • Dagondersteuning
  • Woonondersteuning
  • Combinaties van de bovenstaande ondersteuningsvormen
  • Logistieke ondersteuning

Elke afdeling van MEKANDERS legt eigen klemtonen waarbij de visie van diversiteit en individuele zorg voorop staat. Lokale verbondenheid, kleinschalige werking en zorg op maat vormen de rode draad doorheen onze organisatie. Onze pedagogen en de directie waken hierover vanuit de centrale zetel in Arendonk.

De collega’s van de personeels- en administratieve dienst ondersteunen alle afdelingen vanuit de hoofdzetel in Turnhout.

Naast het vaste team van medewerkers zijn er tal van enthousiaste vrijwilligers en stagiaires die mee de handen uit de mouwen steken.

 

Vacatures

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers om ons team te versterken. Kijk hiervoor regelmatig op onze website en op de website van de VDAB.

Ben jij de geknipte kandidaat voor één van onze vacatures? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Lijkt werken bij MEKANDERS iets voor jou maar zie je geen vacature die bij je past? Je kunt ook spontaan solliciteren! Je kandidatuur wordt opgenomen in onze wervingsreserve.

 

Studenten

Ben jij een gemotiveerde student op zoek naar een stageplaats? Jaarlijks voorzien we een aantal plaatsen voor toekomstige opvoeders, orthopedagogen, logistieke assistenten, … De schat aan praktische ervaring die in de loop der jaren bij MEKANDERS werd opgebouwd willen we graag met jou delen.

Je kan steeds schriftelijk een stage aanvragen. Rekening houdend met de beschikbare stageplaatsen en de stageperiode wordt beslist of de stage kan georganiseerd worden. Samen met de stagebegeleider worden concrete afspraken gemaakt over de stage-inhoud.

Wil je graag een stage-aanvraag doen? Download onderstaand formulier en stuur het ingevuld, samen met je CV, door aan betty.buyens@mekanders.be. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord van ons.

 

Openstaande vacatures:

Interesse? 

Contacteer ons!
Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!