Logeren in één van onze woonhuizen

Vzw Mekanders probeert steeds 4 logeerkamers te voorzien binnen haar woonhuizen. De locaties kunnen veranderen over de woonhuizen heen, afhankelijk van de vrijstaande kamers.

Waar logeren?
Logeren kan in één van onze woonhuizen: De Bosschen en Beukenhof in Turnhout, De Hei in Dessel, De Villa in Arendonk, HoogMark in Hoogstraten, De Boomgaard in Ravels en Goriën in Oud-Turnhout.

Bij logeervragen wordt getracht rekening te houden met de plaats van dagbesteding zodat cliënten naar hun dagopvang kunnen blijven gaan. We kunnen dit echter niet garanderen.

Vervoer?
De afdeling kan niet instaan voor het vervoer van thuis naar en van de logeerplaats. Voor het vervoer van en naar de dagbesteding wordt gekeken wat de mogelijkheden op dat moment binnen de afdeling zijn.

Wanneer een logeeraanvraag indienen?
Logeervragen worden per drie maanden ingepland. Alle aanvragen moeten minstens 1,5 maand op voorhand ingediend worden.

Concreet betekent dit:

  • Logeren in januari, februari of maart => aanvraag indienen voor 15 november
  • Logeren in april, mei of juni => aanvraag indienen voor 15 februari
  • Logeren in juli, augustus of september => aanvraag indienen voor 15 mei
  • Logeren in oktober, november of december => aanvraag indienen voor 15 augustus

Bij wie een logeeraanvraag indienen?
Je kan je logeeraanvraag indienen bij onze onthaalmedewerker Kathleen Boonen, onthaal@mekanders.be 014 443 555. Bij haar kan je ook steeds terecht voor meer informatie.

Op zoek naar zorg? 

Contacteer ons!
Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!